WERKWIJZE

RICREATIONS – VOOR LEVEN IN SFEER EN RUST

RICREATIONS houdt van een persoonlijke aanpak. Wij nemen graag samen met u een kijkje op de plek die u wilt veranderen, of het nu gaat om werk- of leefruimte, om een knusse woning of grote kantoren. Naar aanleiding van een uitgebreid gesprek over uw wensen, maakt RICREATIONS een voorstel. In dit voorstel vindt u een concrete aanpak om uw wensen te realiseren. De mate van details bepaalt u in overleg met RICREATIONS. Zo kunnen wij adviseren in inrichting, kleuren, materialen en meubelontwerp. Wilt u werken met uw eigen kleurkeuze, bestaande of reeds ingekochte materialen en/of meubelen? Dan houden wij hier rekening mee in onze adviezen, zodat het uiteindelijke resultaat des te mooier is.
Uiteraard houden wij bij een totaalontwerp ook rekening met de setting (werk- of leefruimte) en de omgeving waarin het ontwerp tot stand komt.

Bent u blij met het plan van aanpak? RICREATIONS kan het ontwerp voor u realiseren. Ook kunt u besluiten naar aanleiding van het ontwerp uw eigen aannemer aan het werk te laten gaan met het plan. RICREATIONS kan ook delen van het plan uitvoeren, zoals het leveren van de ontworpen meubelen.

RICREATIONS – VOOR LEVEN IN SFEER EN RUST